Ga naar content

CALCULATOR WATERBOUW

Sliedrecht

Heb je passie voor de waterbouw en kun je goed rekenen? Reken er dan maar op dat wij uitkijken naar jouw reactie. Bekijk onze vacature Calculator Waterbouw en solliciteer direct!

Op het hoofdkantoor te Sliedrecht zorgt de afdeling Bedrijfsbureau voor het identificeren van nieuwe aanbestedingen in de markt. Na het opstellen van een quickscan bepaalt je samen met de area- /projectmanager of we in gaan schrijven.

Na het in kaart brengen van de wensen/criteria van de opdrachtgever/aanbesteder bepaal je de strategie en stem je dit af met de betrokken afdelingen. Welke schepen, wat voor materiaal en welk personeel is er nodig om het werk te realiseren. Dit alles verwerk je in een gestructureerd werkplan en in een begroting, samen met de overige kosten zoals de prijzen van leveranciers, onderaannemers, etc. om een zo goed mogelijke prijs te bedingen.

Uiteindelijk stem je samen met de projectmanager af welke prijs er ingediend gaat worden.  

Je bewaakt ook de voortgang van de tender op het gebied van tijd, kwaliteit, budget, kansen en risico’s en stelt de aanbestedingsdocumenten op. Tegenwoordig gaat het niet alleen meer over wie de laagste prijs indient, maar is de selectiecriteria vaak gericht op de ervaring, kwaliteit, duurzaamheid, milieu, planning, risicobeheersing en de opleverdatum. Vaak moeten we een Plan van Aanpak aanleveren (BPKV of EMVI). Dit is een document waarin we beschrijven hoe de werkwijze verloopt en waarom onze methode de beste is voor de opdracht. We moeten duidelijk laten zien dat we het project begrijpen en weten waarom zij bepaalde gunningscriteria opgenomen hebben in de leidraad.

Als alle vereiste documenten gereed zijn worden ze samengevoegd en op tijd ingediend om een geldige aanbieding te doen.  

Na gunning draag je het project over aan de uitvoering/project coordinator.  

Als laatste verwachten wij dat je de aanbestedingsadministratie zorgvuldig bijhoudt en indien nodig ook collega’s ondersteunt bij grote aanbestedingen.

Verder voldoe je aan de volgende functie eisen:

  • Minimaal MBO opleiding Civiele Techniek/ Weg- en Waterbouw of aantoonbare ervaring op het gebied van aanbestedingen;
  • Affiniteit met baggerschepen en materieel is een pre;
  • Resultaatgericht, praktisch en flexibel ingesteld bent (zeker geen 9 tot 5 mentaliteit);
  • Bekend met MS Office (Word, Excel, Projects en SharePoint);
  • Ervaring met calculatiesoftware, PDS2000 en Autocad zijn een pre;
  • Ook ben je bekend met de milieukostenindicator (MKI) of ben je bereid daar in opgeleid te worden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Bereidheid tot het leren van een vreemde taal (Duits/ Frans),
  • In het bezit van een rijbewijs B.

Je komt te werken in een klein team binnen een familiebedrijf, waar humor, hard werken en mooie baggerprojecten er voor zorgen dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat! Klinkt dat goed? Dan is deze vacature interessant voor jou!

Bij deze uitdagende en veelzijdige functie bieden wij een aantrekkelijk salaris met een uitstekend arbeidsvoorwaarden pakket.

Wil je onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatie en CV naar HR@dutchdredging.nl ter attentie van Jolanda Hofman/ HR & Crewing Manager.

Wil je meer weten over ons bedrijf en onze (waterbouwkundige)projecten, bezoek dan onze website www.dutchdredging.nl


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.