Ga naar content

Engineer Dredging Components

Afdeling Technische Dienst, Locatie Sliedrecht

Word jij enthousiast van het ontwerpen, vernieuwen en verbeteren van onderdelen en componenten aan boord van onze schepen en werk je graag met programma’s als Autodesk Inventor en/of SolidWorks? Lees dan snel verder!

De afdeling technische dienst verzorgt de technische ondersteuning van de vloot, bereidt modificaties voor en voert deze, samen met collega’s en leveranciers uit om schepen en overig materieel up-to-date en toekomstbestendig te houden.

Als Engineer Dredging Components ontwerp en ontwikkel je onderdelen en werktuigen die aan boord van onze bagger- en werkschepen worden gebruikt. De werkzaamheden bestaan uit het vernieuwen en verbeteren van bestaande onderdelen en componenten en werk je mee aan scheepsbouwkundige modificties van onze vloot.

De verkregen informatie en ideeën worden door jou in zowel 2D als in 3D modellen uitgewerkt tot productietekeningen. In dit proces wordt veelvuldig gebruik gemaakt van hoogwaardige 3D laserscans van onze vloot.

Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig concept, basis en detail engineering uitvoert. Tijdens het productieproces sta je in nauw contact met onze leveranciers en/of collega’s.

Fabrieksafnamen en inbouwbegeleiding op schepen, werven en productielocaties in binnen- en buitenland kunnen tot de werkzaamheden behoren.

Je werkt hoofdzakelijk op het hoofdkantoor in Sliedrecht binnen een bevlogen jong en hecht team in een informele sfeer.

Verder voldoe je aan de volgende functie-eisen:

  • HBO werk- en denkniveau met scheepsbouwkundige of werktuigbouwkundige achtergrond
  • Affiniteit met baggerschepen en materieel is een pre
  • Ervaring met Autodesk Inventor of vergelijkbaar
  • Zelfstandig en service gericht werken
  • Zorgvuldig en vertrouwelijk kunnen omgaan met diverse informatie
  • Resultaatgericht, praktisch en flexibel ingesteld
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Bij deze uitdagende en veelzijdige functie bieden wij een aantrekkelijk salaris met een uitstekend arbeidsvoorwaarden pakket. Wil je onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatie en CV naar HR@dutchdredging.nl ter attentie van Jolanda Hofman/ HR & Crewing Manager.

Wil je meer weten over ons bedrijf en onze projecten, bezoek dan onze website.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.