Ga naar content

Projectondersteuner

Sliedrecht

Ben jij bekend met Systeemgerichte ContractBeheersing (SCB) en hoe je zulke projecten goed organiseert, uitvoert en afrondt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op het hoofdkantoor te Sliedrecht zijn we op zoek naar een projectondersteuner.

Als projectondersteuner ondersteun jij de projectmanager met een aantal onderhoudscontracten in Nederland. In nauw overleg met de projectmanager voer je zelfstandig werkzaamheden uit voor de projecten waar Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB) van toepassing is. Je bewaakt de kwaliteit van het geleverde product in relatie tot ons kwaliteitsmanagementsysteem zodat we voldoen aan de eisen van de opdrachtgever. Risico’s worden in kaart gebracht en obstakels worden gesignaleerd en beheerst.

Naast jouw ervaring met SCB heb je goede sociale vaardigheden, een hands-on mentaliteit, denk je proactief mee en weet je hoe je zaken moet regelen. Daarnaast werk je secuur, ben je flexibel en stressbestendig.

Als projectondersteuner werk je samen met alle partijen om het best mogelijke resultaat te behalen; kwalitatief goed werk leveren. Je draagt zorg voor de totstandkoming van werkplannen en je zorgt voor de coördinatie binnen de projecten.

Jij bent een spin in het web, die schakelt met alle betrokken afdelingen. Je bent van A tot Z betrokken bij de aangewezen projecten en jij bent met samen met de projectmanager verantwoordelijk voor de processen binnen de projecten en voor het uiteindelijke resultaat.

Je voldoet aan de volgende functie eisen:

  • HBO opleiding Civiele Techniek/ Weg- en Waterbouw of aantoonbare ervaring op het gebied van Systeemgerichte Contractbeheersing.
  • Affiniteit met baggerschepen en materieel is een pre
  • Bekend met MS Office (Word, Excel, Projects en SharePoint)

Je komt te werken op ons hoofdkantoor te Sliedrecht, voor de afdeling Projectmanagement, in een klein team binnen een familiebedrijf, waar humor, hard werken en mooie baggerprojecten er voor zorgen dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat! Klinkt dat goed? Dan is deze vacature interessant voor jou!

Bij deze uitdagende en veelzijdige functie bieden wij een aantrekkelijk salaris met een uitstekend arbeidsvoorwaarden pakket.

Wil je onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatie en CV naar HR@dutchdredging.nl ter attentie van Jolanda Hofman/ HR & Crewing Manager.

Wil je meer weten over ons bedrijf en onze projecten, kijk dan op onze website: https://www.dutchdredging.nl/projecten


 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.