Ga naar content
Bij Baggerbedrijf De Boer – Dutch Dredging werken ruim 250 uitstekend gekwalificeerde en sterk gemotiveerde professionals. Ons bedrijf opereert in hoge mate ‘projectgericht’ vanuit een centrale organisatie, maar meestal ook met een lokale organisatie op de verschillende projecten.

Een dag werken in de waterbouw is nooit saai. Bij Baggerbedrijf De Boer zorgen wij er als één team voor dat wij met veel plezier mooie projecten met en voor onze klanten draaien. Wij zijn op zoek naar zeevarende professionals voor op verschillende schepen en op verschillende werklocaties: 

Engineers

  • 3e WTK; starters die net van school zijn en het vak van onze professionals willen leren (CoC zeevaart) – Referentie : 3e WTK

Stuurmannen / Officers

  • 3e Stuurman/ Officer; starters die net van school zijn en het vak van onze professionals willen leren (CoC zeevaart) – Referentie : 3e Stuurman

Baggerbedrijf De Boer is een familiebedrijf met een kantoor in Sliedrecht. De projecten zijn in Nederland maar gaan ook ver buiten de Nederlandse grenzen waaronder Zuid Amerika en Nieuw Zeeland. Alle professionals bij Baggerbedrijf De Boer zijn zeer gedreven om als één team te werk te gaan. Kom jij één van die teams versterken? Ben jij die Nederlandse zeevarende die in het bezit is van geldige papieren en interesse heeft in één van bovengenoemde functies? Stuur dan nu je CV en motivatie naar HR@dutchdredging.nl. Geef in je sollicitatie/motivatie duidelijk aan naar welke functie je solliciteert.


 

Opleidingen Beroepen Techniek

NXtv is een videoplatform waar (high)tech tot leven komt. NXtv is leuk, spannend en spectaculair! Ze bieden unieke video’s over techniek, technologie en high-tech. Waar ook nog eens volop ruimte is voor een lach.  Hét inspiratieplatform op het terrein van technologie en techniek.

In onderstaande video zie je twee van onze medewerkers hun kennis delen over hun werk op een sleephopperzuiger.  

Onze medewerkers aan het werk