Ga naar content
Bij Baggerbedrijf De Boer – Dutch Dredging werken ruim 250 uitstekend gekwalificeerde en sterk gemotiveerde professionals. Ons bedrijf opereert in hoge mate ‘projectgericht’ vanuit een centrale organisatie, maar meestal ook met een lokale organisatie op de verschillende projecten.

Een dag werken in de waterbouw is nooit saai. Bij Baggerbedrijf De Boer zorgen wij er als één team voor dat wij met veel plezier mooie projecten met en voor onze klanten draaien.

Baggerbedrijf De Boer is een familiebedrijf met een kantoor in Sliedrecht. De projecten zijn in Nederland maar gaan ook ver buiten de Nederlandse grenzen waaronder Zuid Amerika en Nieuw Zeeland. Alle professionals bij Baggerbedrijf De Boer zijn zeer gedreven om als één team te werk te gaan. Kom jij één van die teams versterken? Heb jij interesse heeft in één van openstaande functies? Stuur dan nu je CV en motivatie naar HR@dutchdredging.nl. Geef in je sollicitatie/motivatie duidelijk aan naar welke functie je solliciteert.

Stage lopen

Baggerbedrijf De Boer heeft nog een paar stageplaatsen beschikbaar voor 2024! Wij zijn op zoek naar stagiaires die niet bang zijn om hun handen uit de mouwen te steken en mee te kijken en helpen met onze collega’s op de brug en in de machinekamer op onze hoppers.

Bekijk onderstaande video, waarin de bemanning van sleephopperzuiger Amazone jou in het kort vertellen hoe het is om bij Baggerbedrijf De Boer te werken.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan nu naar jouw stageplek in 2024! We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Je mag dit sturen naar HR@dutchdredging.nl


Video "WELKOM AAN BOORD"

 

Welkom aan boord van de Amazone

Opleidingen Beroepen Techniek

NXtv is een videoplatform waar (high)tech tot leven komt. NXtv is leuk, spannend en spectaculair! Ze bieden unieke video’s over techniek, technologie en high-tech. Waar ook nog eens volop ruimte is voor een lach.  Hét inspiratieplatform op het terrein van technologie en techniek.

In onderstaande video zie je twee van onze medewerkers hun kennis delen over hun werk op een sleephopperzuiger.  

Onze medewerkers aan het werk